Stage

Lammerink Installatiegroep is een modern familiebedrijf. Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar. Een familie van gedreven aanpakkers. We zijn actief in veel verschillende sectoren in heel Nederland. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor alle disciplines van de installatiebranche: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek én technisch beheer. Daarbij kunnen ze rekenen op breed inzetbare teams van specialisten. Onze medewerkers beschikken niet alleen over de juiste kennis en ervaring; ze hebben allemaal een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. De lat ligt hoog. Zo werken we elke dag opnieuw samen om complexe vraagstukken op te lossen. 


Wil jij ontdekken of de techniek iets voor jou is? Bij Lammerink kan dat.  

Lammerink vindt het belangrijk om scholieren en starters op de arbeidsmarkt de kans te geven om zich te oriënteren op een baan in de techniek. Daar hebben wij ook zelf belang bij, want er is nog steeds een tekort aan goed opgeleide vakmensen in de installatiebranche. 


We werken nauw samen met scholen.

Daarom onderhouden wij nauwe contacten met basisscholen, vmbo-, mbo- en hbo-opleidingen. We verzorgen regelmatig gastlessen op scholen. Ook nodigen wij docenten en leerlingen uit voor onze jaarlijkse Open Techniek Dag, een bedrijfs- of projectbezoek.

Wil je bij ons stage lopen? Mooi, je bent van harte welkom.
Afhankelijk van de opleiding die je volgt, werk je als stagiaire mee in de uitvoering (montage) of op kantoor (bedrijfsbureau). We zijn een erkend leerbedrijf, dus je kunt ons ook vinden op stagemarkt.nl.


Korte en langere stages.

Bij Lammerink kun je een korte stage doen van bijvoorbeeld 1 week, zoals de snuffelstage of een praktijkopdracht. Maar ook langere stages van bijvoorbeeld 5 maanden zijn mogelijk.

Volg je op dit moment een andere opleiding of werk je in een andere branche en zit je hier niet op je plek? Bij Lammerink heb je de kans om een aantal dagen mee te lopen op een project, om zo te ervaren of de installatietechniek wat voor jou is. 

Tijdens je (meeloop)stage leer je Lammerink als bedrijf te leren kennen, maar het allerbelangrijkste is dat je ervaart hoe leuk en boeiend de installatietechniek is! Je werkt mee in het team en wordt daarom gezien als één van onze medewerkers. Tijdens je stage word je begeleid door een ervaren collega (werkplekbegeleider) en één van onze praktijkopleiders.


Solliciteer direct

Fields

Upload je CV

Upload je CV