Een kijkje achter de schermen bij Feringa Building

De video hiernaast brengt erg goed een belangrijk proces bij Lammerink in beeld. Een proces waarbij de verbinding tussen kantoormedewerkers en de uitvoering van een project van belang is. Onze collega's vertrokken naar Groningen om het Feringa Building project in levenden lijve te beleven. Tijdens dit bezoek werden gemaakte keuzes uitvoerig toegelicht. Ze zagen met eigen ogen hoe deze beslissingen tot leven kwamen. De video toont ook de opbouw van het indrukwekkende Feringa Building, een van de meest opmerkelijke laboratoriumgebouwen in Nederland. Benieuwd hoe zo'n projectbezoek eruit ziet? En nieuwsgierig naar het voortgangsproces van dit unieke bouwproject? Bekijk het in de video!

Het fascinerende Plus Ultra-project

Bekijk deze video en ontdek de fascinerende wereld van het Plus Ultra-project in Groningen. Lammerink Installatiegroep neemt je mee achter de schermen van dit multi-tenant gebouw, waar technisch vakmanschap en samenwerking samenkomen. Benieuwd naar hoe wij dit uitdagende project hebben aangepakt? Laat je inspireren door ons team dat zich inzet om de technische installaties van Plus Ultra tot in perfectie te realiseren. Kijk de video en ervaar zelf waarom dit project een uitstekend voorbeeld is van ons vakmanschap en onze toewijding.

Een kijkje in ons werk: De brandweerkazerne in Almelo

Ontdek in de video hiernaast hoe Lammerink Installatiegroep een belangrijke rol heeft gespeeld bij de bouw van de nieuwe brandweerkazerne in Almelo. Lammerink heeft hier namelijk de complete installatiewerkzaamheden verzorgd. We hebben er voor gezorgd dat de brandweerkazerne voldoet aan de hoogste normen en klaar is voor de uitdagende taken die haar te wachten staat. Benieuwd naar ons proces? We tonen je in de video graag ons werk als verantwoordelijke voor het ontwerp, de aanleg en de oplevering van de technische installaties.